Boksschool

Heb je de keuze gemaakt om te beginnen met boksen? Heel goed, dan heb je de eerste stap genomen. Nu rest natuurlijk de vraag, bij welke boksschool ga je aan de slag?

Graag helpen wij je ook hier een handje op weg, want we weten dat er een groot aanbod is en dat dit aanbod door de populariteit van de bokssport door programma’s als Boxing Stars op RTL en het immense succes van kickbokser Rico Verhoeven alsmaar toeneemt.

Onderstaand tonen we per stad een of meerdere boksscholen die voldoen aan de volgende criteria die wij voor je hebben opgesteld:

  • Uitgebreid trainingsaanbod
  • Attractieve abonnementsprijzen
  • Mogelijkheid voor een proefles


Boksschool Arnhem:

Boksacademie Arnhem
Zorgvlietstraat 2

“Bij de Boksacademie in Arnhem krijg je les van echte toppers. Ook kun
je persoonlijke ondersteuning krijgen om het beste uit jezelf te halen!
Onze doelstelling is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met 
het boksen. Van jong tot oud, beginnen tot gevorderd, met of zonder 
beperking.
Je krijgt bij ons les op de manier die bij je past.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse boksbond en hebben ook het 
NIVM-keurmerk Veilig en verantwoord vechtsporten.” 


Orhan Delibas

Trainingstijden
Proefles

Den Haag:

SportMixz Judo & Boxing
Sportpark Nieuw Hanenburg
De Savornin Lohmanlaan 215

“SportMixz Judo & Boxing is een sportstichting dat judo en boksen ziet als metafoor om kinderen fysiek en mentaal sterker te maken. Gevestigd in de bosjes van Pex werken wij samen met sportverenigingen, scholen en kinderopvangcentra. Onze missie is het meegeven van een basis voor een sportief, gezond en weerbaar leven. 
Bij onze bokslessen leert het kind spelenderwijs incasseren, zelfcontrole en de basistechnieken. Met beginners en groepen voor gevorderden bieden wij lessen op maat. Boksen is daarbij ook zeer geschikt als tweede sport naast bijvoorbeeld voetbal en hockey.” 


Justin Voskuijl

Trainingstijden
Prijzen
Proefles

Boksschool Nijmegen:

Boksacademie Nijmegen
Waalbandijk 10 (Honig-complex)

“Zeer levendige gym voor jong en oud, dames en heren, allochtoon en autochtoon, beginner en prof.  We bieden bijzonder attractieve abonnementen, waarmee je onbeperkt lessen kan nemen in jouw abonnement-categorie. Bovendien kun je voor een klein extra bedrag per maand gebruik maken van de fitnessruimte, waar een klein crossfit-parcours kan worden gedaan en waar apparatuur staat. Dit maakt Boksacademie Nijmegen de nummer 1 boksschool in Nijmegen.”

Willy van Haaren & Kemal Kirmiziyuz

Trainingstijden
Prijzen
Proefles

Utrecht:

Jimmy’s Gym
Vlampijpstraat 75-H

”Onze boksschool is niet alleen in sportief opzicht, maar ook qua gezelligheid “a good place to be”. Onder leiding van gediplomeerde trainers worden verschillende lessen en clinics gegeven. De bokstrainingen zijn voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden, allemaal kunnen zij deze “gentleman sport” beoefenen.
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is de bokssport beslist geen agressieve sport. De leden die bij ons trainen variëren van studenten tot middenstanders en bouwvakkers tot zelfs een priester. Dus naast gezond bezig zijn….. krijg je er ook nog een aardig netwerk bij.”


Jim Willets

Trainingstijden
Prijzen/Proefles